Athenes Olijf

Adres
Burgwal 14, 2611 GJ Delft
Telefoon
015-2147128
Nationale Dinerbon Delft Athenes Olijf
Nationale Dinerbon Delft Athenes Olijf
Nationale Dinerbon Delft Athenes Olijf
Nationale Dinerbon Delft Athenes Olijf

Als u op zoek bent naar een leuk restaurant in Delft hoeft u niet verder te kijken dan een gezellig Grieks restaurantje net buiten de binnenstad. Hier wordt u als gast hartelijk ontvangen en krijgt u de keus uit heerlijke Griekse gerechten die nog zijn klaargemaakt op de traditionele manier. Het gaat hier natuurlijk om het restaurant Athene’s Olijf. Dit bijzondere restaurant is zeker een bezoekje waard. Zeker nu u ook kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau. Het zou zonde zijn om tijdens een bezoek aan deze historische stad u dit bijzondere restaurant links laat liggen. Dit familie restaurant staat namelijk bij de inwoners van de stad al jaren bekend als een uitstekende locatie om te genieten van de complexe smaken die de Griekse keuken u te bieden heeft. De reden dat het eten hier van een dergelijke smaak is, komt doordat het restaurant een chef-kok heeft die zelf zo Grieks is als maar kan.

Doordat de chef-kok zelf honderd procent Grieks is weet hij precies hoe hij het beste uit zijn ingrediënten moet halen. Hij weet ook precies hoe hij de verschillende smaken van zijn keuken moet samenbrengen tot één geheel. Het is een hele ervaring om zijn eten te proeven. U mag natuurlijk altijd zelf à la carte een menu samenstellen maar het zou jammer zijn om de bijzondere smaken van het door de chef-kok samengestelde menu mis te lopen. Hij weet met zijn speciale arrangementen u kennis te laten maken met de bijzondere smaken van de keuken en de wijnen en bieren van Griekenland.

Kom dus snel langs of reserveer een tafeltje om te ervaren hoe het is om in Griekenland een kwalitatief hoogstaand diner te eten. Als laatste moet u begrijpen dat de prijzen hier meer dan schappelijk zijn. Vooral als u wilt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen