Tapas Proto

Adres
Rijnkade 5, 2406 CA Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 - 47 65 66
Nationale Dinerbon Alphen aan den Rijn Tapas Proto
Nationale Dinerbon Alphen aan den Rijn Tapas Proto
Nationale Dinerbon Alphen aan den Rijn Tapas Proto
Nationale Dinerbon Alphen aan den Rijn Tapas Proto

Uw Dinercheque wordt bij tapasrestaurant Proto een ticket naar de zon. Door de prachtige locatie aan het water, het mooie decor, de warme en enthousiaste bediening, maar bovenal door het overheerlijke eten is Proto een waar avondje puur genieten. Het restaurant ligt in Alphen aan den Rijn en hier is al het vele jaren een begrip. Echter komen er ook fijnproevers van ver om bij Proto optimaal culinair te genieten. Proto is zeven dagen per week geopend voor de lunch en het diner en biedt daarnaast nog vele mogelijkheden voor allerlei evenementen.

De keuken van Proto is Spaans en mediterraan, maar alle gerechten worden gekenmerkt door hun originaliteit en verrassende presentatie. Chef Kok Alexandros Baloumis maken alle gerechten met veel liefde klaar en gebruiken hiervoor alleen de meest verse producten. Proto serveert vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Een aantal populaire keuzes van de menukaart zijn de op huid gebakken makreel, yoghurt mousse en de gazpacho van doperwten.

Wanneer u met uw hele tafel ervoor kiest een menu te nemen, kunt u kiezen uit een vleesmenu, een vismenu en een vegetarisch menu. Onze Chef heeft daarnaast nog een heerlijk Menú Del Chef samengesteld. Dit is een uitgebreid vijfgangen menu.

Bij Proto vindt u de mediterraan in het zalige eten en drinken, de goedlachse bediening en het mooie decor. Wij hopen dat u snel eens bij ons langskomt om dit te ontdekken. Waarschijnlijk zult u na uw bezoek onmiddellijk weer terug willen. Neem vooral ook uw Dinercheque mee!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen