Restaurant Heerlyckheijd

Adres
Baanstpoldersedijk 4, 4504 PR Nieuwvliet
Telefoon
0117 376 700
Nationale Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Nationale Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Nationale Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd

Restaurant Heerlyckheijd is een gezellige eetgelegenheid dat hoort bij het Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad in het Zeeuwse Nieuwvliet. Dit prachtige vakantiepark bevindt zich heel vlakbij de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf hier wandelt u pardoes het strand op of fietst u zo de prachtige natuur in. Daarna kunt u weer helemaal tot rust komen bij Restaurant Heerlyckheijd. Iedereen is van harte welkom om hier heerlijk lunchen en dineren in een ontspannen sfeer. Het enthousiaste team hoopt ook u spoedig te mogen ontvangen. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

De bewoners van Zeeuws-Vlaanderen staan bekend om hun gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter. Dit zijn dan ook de kernwaarden van Restaurant Heerlyckheijd! U kunt uw Dinerbon onder andere inwisselen voor de bekende lokale specialiteiten. Hier mogen de echte Zeeuwse mosselen dus niet ontbreken! Deze zijn in het mosselseizoen dan ook ruimschoots beschikbaar. Daarnaast is er volop keuze uit een ruim aanbod aan culinaire vis- en vleesgerechten. Voor de liefhebber serveren ze ook verse pizza’s, die u uiteraard ook met uw Dinercheque kunt bestellen. De inrichting van Restaurant Heerlyckheid geeft het restaurant een mediterrane sfeer. Hierdoor zult u nóg meer in de vakantiestemming zult komen! Als het weer het toe laat, kunt u natuurlijk lekker op het zonnige terras gaan zitten! Ook hier kunt u heerlijk eten in ruil voor uw Dinercheque.

Restaurant Heerlyckheid is de ideale plek om uw dag af te sluiten. Gastvrijheid, gezelligheid en overheerlijk eten staan hier centraal. Geniet van een overheerlijke maaltijd na een fietstocht in het schitterende natuurreservaat De Verdronken Zwarte Polder of een dag zwemmen in de zee!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen