Restaurant Het Badpaviljoen

Adres
Badhuisweg 21, 4357 AV Domburg
Telefoon
0118 - 582405
Nationale Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Nationale Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Nationale Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Nationale Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen

Er is nu een unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Domburg! Kom dineren of lunchen aan het Schoonste strand van Nederland in restaurant Het Badpaviljoen, dat in maart 2008 is geopend door Ferdie Dolk en Mirjam Joziasse, die bekend zijn van het in 2006 met een Michelinster bekroonde ‘Groot Paradys’ in Middelburg. Met de opening van restaurant Het Badpaviljoen hebben zij een ware toplocatie gecreëerd waar jong en oud kan genieten van de perfecte dag of avond uit. Strijk neer op het terras en kijk met een wijntje in de hand naar uw kinderen die aan het spelen zijn op het strand, of kom juist met zijn tweeën romantisch oesters eten!

In de omgeving van Domburg is zeer veel te beleven. U kunt zich uiteraard met gemak de hele dag vermaken op het strand en in de zee, maar ook wanneer u liever actievere zaken onderneemt bent u op de goede plaats. In de omgeving lopen vele mooie wandel- en fietspaden die u kunt gaan verkennen. Ook het plaatsje Domburg zelf is het bekijken waard. Niet alleen vanwege de mooie huizen en straten, maar ook de leuke winkels waar u de hipste kleding en interieurartikelen kunt vinden.

Wilt u dus een dagje of meerdere dagen uit in het populaire Domburg combineren met een avond heerlijk dineren? Kom dan langs bij restaurant Het Badpaviljoen in de prachtige Domburgse Duinen. Het team van Het Badpaviljoen staat al klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Neem uw dinercheque in de hand en beleef het zelf!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen