De Torenhoeve

Adres
Torenweg 38, 4328KB Burgh-Haamstede
Telefoon
0111-651300
Nationale Dinerbon Burgh-Haamstede De Torenhoeve
Nationale Dinerbon Burgh-Haamstede De Torenhoeve
Nationale Dinerbon Burgh-Haamstede De Torenhoeve

De Torenhoeve is een hotel-restaurant gelegen aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met zes minuten lopen bent u op het strand.

De Torenhoeve is gelegen onder de vuurtoren van Nieuw-Haamstede. We vinden het belangrijk dat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van uw diner. De medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en accuraat. Op ons terras kunt u genieten met uitzicht op de vuurtoren van Burgh-Haamstede. Met uw dinerbon of dinercheque bent u bij ons aan het juiste adres.

De menukaart laat gerechten zien, die met liefde voor u worden bereidt.  Met respect voor dier en milieu kunt u genieten van regionaal verkregen ingrediënten van zee, vee en veld.  De koks koken graag met de wisselingen van het seizoen.  

Heeft u zin om een leuke strandwandeling te maken en daarna heerlijk te gaan dineren? Kom dan met uw dinerbon of dinercheque naar de Torenhoeve! Iedereen is bij ons welkom. Om teleurstellingen te voorkomen stellen we een reservering op prijs.  Het restaurant is maandag t/m zaterdag geopend van 12.00 – 21.00 voor lunch en diner. Op zondag is ons restaurant gesloten maar bent u wel welkom voor een kopje koffie of ander drankje van 12.00 – 17.00 uur. Wij zijn gelegen aan de Torenweg 38. Parkeren is bij ons geheel gratis en ook zijn uw huisdieren bij ons van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen