Restaurant Sirtaki

Adres
Voorheuvel 19, 3701 JA Zeist
Telefoon
030-6924282
Nationale Dinerbon Zeist Restaurant Sirtaki
Nationale Dinerbon Zeist Restaurant Sirtaki

Als u eens in Zeist bent met uw Dinercheque op zak dan moet u zeker eens langsgaan bij Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki! Hier kunt zes dagen per week genieten van de lekkerste authentieke Griekse specialiteiten. Bij binnenkomst wordt u door de eigenaren verwelkomd met een glaasje ouzo en daarna kunt u heerlijk genieten van de uitgebreide kaart met genoeg keuze voor jong en oud.

Sirtaki is al sinds de opening in 1985 een begrip in Zeist en omstreken. Door de Griekse specialiteiten die hier dagelijks vers in de keuken worden bereid, het Griekse interieur en de Griekse eigenaren waant u zich hier even in het land van zeeën en bergen. En daar kunt u allemaal van genieten met uw Dinerbon!

Bij restaurant Sirtaki in Zeist hebben we heerlijke kleine hapjes, ook wel te vergelijken met tapas, op het menu. U kunt heerlijk komen tafelen onder het genot van kleine smaakvolle hapjes. U moet dan denken aan heerlijke visgerechten, vleesgerechten, gerechten van de grill, ovenspecialiteiten, vegetarische gerechten en nog veel meer. Op onze site vindt u onze menu waarop u alle mogelijkheden terugvindt. Uiteraard kunnen we ook samen met u een meerdere Mézedes samenstellen voor uw tafelgezelschap. Ook hebben wij een saladebar waar u bij alle hoofdgerechten gebruik van kunt maken. Een speciaal dieet zoals Glutenvrij? Geef dit door bij uw reservering en onze keuken houdt er rekening mee tijdens uw bezoek. Afrekenen kan gemakkelijk met uw Dinerbon!

Bij Sirtaki is het genieten met elke gelegenheid en in elk gezelschap. Loop gerust eens binnen op één van de 6 dagen in de week of reserveer vooraf even via de website of per telefoon. Vergeet uw Dinercheque niet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen