Restaurant Boven Water

Adres
Achterbos 24A, 3645 CD Vinkeveen
Telefoon
0297 - 263672
Nationale Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Nationale Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Nationale Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Nationale Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water

Uw Dinercheque kunt u uitstekend besteden bij Restaurant Boven Water. U zult wel even moeten zoeken, want Boven Water zit verstopt tussen de boten en het water van jachthaven Vinkeveen. Of eigenlijk niet tussen, maar bóven het water, met aangrenzend een prachtig zwevend terras. Vanuit hier heeft u uitzicht op de hele jachthaven, de aan- en afmerende bootjes en de uitgestrekte Vinkeveense Plassen.

Duurzaamheid staat erg hoog in het vaandel bij Boven Water. Boven Water is dan ook een ecologisch en biologisch kwaliteitsrestaurant. Dit betekent dat zij enkel gebruik maken van duurzame producten die geen schadelijke gevolgen hebben voor mens, natuur en dier. Vaak komen deze producten uit de streek. Ook neemt het restaurant maatregelen binnen het restaurant zo verantwoord mogelijk te ondernemen. De bediening weet u hier alles over uit te leggen en staat ook altijd open voor suggesties.

In plaats van een menukaart kunt u bij Boven Water genieten van een seizoensgebonden verrassingsmenu, dat dagelijks anders is. Dit menu kan variëren van 3 tot 7 gangen en wordt volledig aangepast op uw persoonlijke wensen. Ook met uw allergie of dieet gaat het keukenteam graag aan de slag.

Wouter Bläser is de patron van Boven Water. Danny Noorlander is de vinoloog. Hij heeft met zijn passie voor goede wijnen een fantastische wijnkaart samengesteld. Ook kan er bij elk menu een passend wijnarrangement worden besteld. Ook gastvrouw Annika Borgstede vertelt u hier met veel enthousiasme meer over.

Wilt u verantwoord, maar overheerlijk dineren? Op een unieke locatie en naar uw gebracht door mensen met veel passie voor hun vak? Kom dan snel eens met uw Dinercheque genieten bij Restaurant Boven Water.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen