Tafel aan de Gracht

Adres
Oudegracht aan de Werf 107-109, 3511AG Utrecht
Telefoon
030 236 8805
Nationale Dinerbon Utrecht Tafel aan de Gracht
Nationale Dinerbon Utrecht Tafel aan de Gracht

Het is nu ook mogelijk een van de prachtige historische werfkelders van Utrecht te bezoeken met uw dinerbon! U bent namelijk van harte welkom om te komen genieten van een culinaire avond met een Mediterraan thema bij restaurant “Tafel aan de Gracht” dat is gevestigd aan de Oudegracht aan de Werf. Ondanks de historische oorsprong van het pand, is de inrichting van Tafel aan de Gracht zeer modern. Toch gaat de moderne tint goed samen met werfkelder en er daardoor heerst er een unieke sfeer in het restaurant. Kom snel langs voor een gezellig etentje en neem uw dinercheque mee!

De gerechten op de dinerkaart van “Tafel aan de Gracht” zijn vooral geïnspireerd door de traditionele eetcultuur van het Middellandse zeegebied. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht voor Mediterrane tapas, heerlijke visgerechten en met zorg bereid vleesgerechten. Het doel van de chef is om er voor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van een gezond en smaakvol diner. Dit wordt onder andere bereikt door altijd te werken met dagverse producten. Op het menu vindt u een aantal vaste gerechten, maar ook een paar gerechten die wisselen aan de hand van de seizoenen. Deze kunt u ook met uw dinerbon bestellen. Dankzij de seizoenspecialiteiten kunt u zich bij Tafel aan de Gracht keer op keer laten verassen met nieuwe lekkernijen.

Tafel aan de Gracht biedt u de unieke mogelijkheid om een bezoek aan de mooie Utrechtse werfkelders te combineren met een avond culinair genieten in hedendaagse sfeer. Vergeet ook vooral niet om uw dinercheque mee te nemen, want die kunt u gebruiken om na het eten af te rekenen. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen