Restaurant Taj Mahal

Adres
Zadelstraat 32, 3511LV Utrecht
Telefoon
030 2314530
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Taj Mahal
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Taj Mahal
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Taj Mahal
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Taj Mahal

Wees welkom met uw dinercheque bij Indiaas Specialiteiten Restaurant Taj Mahal! Dit unieke Indiase specialiteiten restaurant is een begrip in Utrecht en geeft u bij uw bezoek het gevoel dat u echt in India bent beland. Indiase gastvrijheid staat in het restaurant hoog in het vaandel en u zult dan ook volledig in de watten gelegd worden door de bediening. De inrichting van het restaurantje zorgt voor een gemoedelijke sfeer waarin u met vrienden of familie heerlijk kunt genieten van de meest verassende specialiteiten die de Indiase keuken te bieden heeft. Probeer het zelf en laat u meeslepen in Indiase sferen, een echt hoogtepunt onder de Indiase restaurants!

Kies van de uitgebreide menukaart uw favoriete specialiteit. Heeft u hulp nodig met kiezen, kies dan de gerechten die aangemerkt staan als specialiteit van de chef of vraag de bediening u te adviseren over de verschillende smaken en mogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid om met uw dinercheque te gaan genieten van een compleet menu van de chef. Er zijn maar liefst zes verschillende menu’s, dus geen bezoek aan Taj Mahal is hetzelfde.

Naast dat u bij Taj Mahal plaats kunt nemen in het gezellige restaurant, kunt u bij dit restaurant ook heerlijk Indiaas eten afhalen en wordt het in sommige buurten zelfs bij u thuis bezorgd! Zo kunt u met uw dinercheque zowel uit als thuis genieten van de hoogtepunten die de Indiase cuisine te bieden heeft!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen