Restaurant Saffraan

Adres
Oudegracht a/d Werf 146/148, 3511 AZ Utrecht
Telefoon
030 - 231 01 14
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Saffraan
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Saffraan

Wist u dat u sinds kort ook met uw dinerbon terecht kunt bij Restaurant Saffraan, een bijzonder restaurant in Utrecht dat zich bevindt in een van de oude werfkelders aan de Oudegracht? U bent aldaar welkom om met uw dinercheque een bijzondere culinaire reis te maken door de Oosterse keuken. Saffraan is een bijzondere en oude specerij, die als kenmerk heeft dat het een sterke oranje kleurstof afgeeft. Deze specerij wordt dan ook wel ‘het rode goud’ genoemd. Alle gerechten die bij restaurant Saffraan worden geserveerd zijn afkomstig uit Libanon, Iran, Syrië, Irak, Turkije en Noord-Afrika. U kunt bij uw bezoek dus verassende en exotisch smaken verwachten.

De sfeer in restaurant Saffraan is zeer warm. Dit komt door de inrichting van de ruimte, die het doet aanvoelen alsof u in Cairo of Dubai op vakantie bent en daar in een restaurant zit te dineren. Als het mooi weer is buiten, dan kunt u uw bijzondere gerecht ook nuttigen aan de zon aan het water van de gracht. Een concept van restaurant Saffraan dat met name bekend is is dat u er een mezze-diner kunt bestellen. Dan krijgt u een samentelling van warme en koude Midden-Oosterse gerechtjes voorgeschoteld die u met uw gezelschap kunt delen. Dit maakt u bezoek met uw dinerbon extra bijzonder en gezellig. U kunt uiteraard ook gewoon een gerecht bestellen van het a la carte menu.

Spreekt dit bijzondere Oosterse restaurant u aan? Kom dan snel eens langs of reserveer een tafel. Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te nemen en beleef een onvergetelijke avond in het mooie Utrecht.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen