Restaurant Juliana

Adres
Amsterdamsestraatweg 464, 3553 EL Utrecht
Telefoon
030 - 244 00 32
Nationale Dinerbon Utrecht Restaurant Juliana

Restaurant Juliana is een gezellig restaurant die zich expert op het gebied van de Chinese en Japanse keuken mag noemen. Bent u dol op de oosterse keuken of wilt u eens wat nieuws proberen? Dan bent u hier met uw Dinerbon aan het goede adres. Neem plaats in het sfeervolle restaurant en geniet van een spectaculaire avond uit! Het is uiteraard ook mogelijk om de gerechten af te halen voor thuis. Restaurant Juliana is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:30. Neem ook uw Dinercheque mee.

In China heeft voedsel en gezellig samen eten altijd al een belangrijke rol gespeeld. Tegenwoordig zijn de Chinese gerechten wereldberoemd en ook zeer geliefd onder Nederlandse fijnproevers. Bij Restaurant Juliana kunt u in ruil voor uw Dinercheque één van de heerlijke menu’s bestellen. Zo hebben ze het Shanghai Menu, het Kanton Menu én het Chinese Fondue Menu. Overigens kunt u ook een Thais Menu of Indonesische Rijsttafel bestellen. De Japanse keuken staat bekend om de karakteristieke eenvoud en lichte subtiele gerechten. Bij Restaurant Juliana kunt u niet alleen sushi bestellen, maar merkt u ook dat de Japanse keuken zoveel meer is dan rauwe vis. Een aantal gerechten worden namelijk voor uw neus bereid op de Teppan Yaki bakplaat. Geniet van een waar spektakel met uw Dinerbon!

Zoekt u een geschikte plek om met uw kinderen uit eten te gaan? Ook dan moet u bij Restaurant Juliana zijn. Ze hebben namelijk een uitbreid kindermenu én leuke kleurplaten. Reserveer nu een tafel voor uw hele gezin!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen