Intisar Petit Restaurant

Adres
Voorstraat 57, 3512AK Utrecht
Telefoon
030 - 2102732
Nationale Dinerbon Utrecht Intisar Petit Restaurant
Nationale Dinerbon Utrecht Intisar Petit Restaurant

Woont of werkt u in de buurt van het Utrechtse Overvecht? Dan kunt u de Dinerbon onder andere besteden bij Intisar Petit Restaurant. Dit is een gezellig ingerichte grillroom waar u naar hartenlust kunt genieten van gefrituurde snacks, diverse vlees- en visspecialiteiten en bijzondere Turkse en Marokkaanse lekkernijen. Het is uiteraard mogelijk om de gerechten af te halen voor thuis, maar de beleving is pas compleet als u gezellig komt zitten in het restaurantgedeelte. Intisar Petit Restaurant staat namelijk bekend om haar uitzonderlijk gastvrijheid en vriendelijke bediening. Kom dus gauw eens langs en neem gerust uw Dinercheque mee.

Intisar Petit Restaurant heeft een veelzijde menukaart, waar u alle kanten mee op kunt. Zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs kunnen hier genieten van een heerlijke maaltijd. Ten eerste heeft u ruim de keus uit het diverse snacks. Een frikandel, kaassoufflé of bamischijf smaakt heerlijk op ieder moment van de dag! Ook serveren ze verschillende hamburgers, belegde broodjes, kapsalon en Turkse pizza’s. U kunt een traditionele variant met sla bestellen, maar de pizza ook laten beleggen met bijvoorbeeld kebab of kipfilet. U kunt de Dinerbon ook besteden aan één van de royale schotels die geserveerd worden met patat, brood, salade en twee sauzen naar keuze. U heeft onder andere de keus uit kipsaté, doner, falafel, kalfskoteletten, tijgergarnalen en tilapiafilet.

Bent u dol op vlees, maar heeft u moeite met kiezen? Bestel dan de mixed grill voor één of twee personen in ruil voor uw Dinercheque. Dan krijgt u diverse vleessoorten in kleine porties, zodat u van alles wat kunt proberen. Bij Intisar Petit Restaurant geniet u van een waar smulfestijn!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen