Grand Café De Vrienden

Adres
Nobelstraat 8-10, 3512EN Utrecht
Telefoon
030 2382421
Nationale Dinerbon Utrecht Grand Café De Vrienden
Nationale Dinerbon Utrecht Grand Café De Vrienden
Nationale Dinerbon Utrecht Grand Café De Vrienden
Nationale Dinerbon Utrecht Grand Café De Vrienden

Aan de Nobelstraat in Utrecht kunt u Grand Café De Vrienden vinden. Het is het gezelligste Grand Café dat u in Utrecht kunt vinden! Bij De Vrienden is er altijd wat te beleven. Zo zijn er studentenavonden, 21+ feesten in het weekend, live piano entertainment van De Jongens Van Je Weet Wel, maar u kunt er ook gewoon gerust dineren met uw dinerbon! 

Het is een feestelijk ingerichte Grand Café waar altijd een goede sfeer heerst. De enthousiaste bediening geniet van het werk wat zij doen. U zult dit zeker merken, want zij helpen u vriendelijk en werken er hard voor om u een geweldige avond uit te geven. De keuken van het Grand Café is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 18:00 uur tot 22:00 uur. Bij Grand Café De Vrienden heeft u een hele goede kwaliteit en prijs verhouding! De andere dagen is De Vrienden vanaf 21:00 uur geopend om sfeervol te borrelen.

Op de menukaart van De Vrienden kunt u heerlijke dingen vinden zoals: rundercarpaccio, soep van het moment, kaasfondue pannetje, Australische rumpsteak, sliptong à la meunière, huisgemaakte XXL Wienerschnitzel, churros met chocoladesaus, apfelstrudel met ijs en nog veel meer! Kijk op de website voor de actuele menukaart. 

Er staan ook genoeg heerlijke dranken op de kaart. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch. U kunt dus veel verwachten voor uw dinerbon!

 

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen