Gandhi Indiaas Restaurant

Adres
Oudegracht aan de werf 153, 3511 AK Utrecht
Telefoon
030 - 2340400
Nationale Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Nationale Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Nationale Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Nationale Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant

Bent u een liefhebber van de Indiase keuken of wilt u deze veelzijdige cuisine graag gaan ontdekken? Dit is nu mogelijk met uw dinerbon en wel bij Indiaas specialiteiten restaurant Gandhi. Dit traditionele en gezellige restaurant bevindt zich in een originele werfkelder aan de Oude Gracht, en is van binnen versierd met mooie Indiase wandtekeningen. Wanneer u naar buiten loopt staat u direct aan de rand van de mooiste gracht van Utrecht. Het restaurant is dan ook centraal gelegen in de stad en de ideale plaats om neer te strijken na een activiteit in de binnenstad van Utrecht. Laat u warm ontvangen met uw dinercheque door de bediening en loop eens binnen bij Gandhi!

U kunt bij restaurant Ghandi verschillende Indiase specialiteiten bestellen van het à la carte menu. Begin de avond met een lekkere Indiase tomatensoep of een vegetarische mix van onionbhaji en samosa. Dit zijn gebakken uiten met erwtenmeel en kruiden en deeg gevuld met licht gerkruide groenten. Proef vervolgens van de sheek kabab, een pashwaari nan gevuld met kokos, rozijnen, suiker en amandelen of een chicken biryani van gekruide en gegrilde kipfilet met gebakken groenten, basmati rijst, rozijnen, amandel, cashewnoten en raita. U kunt bij restaurant Gandhi met uw dinerbon ook verschillende nagerechten bestellen, waaronder verschillende koffies met een scheut likeur, een verse American cheesecake met een bolletje ijs en slagroom of een kuluvi, een eigen recept van de kok met Indiaas ijs en slagroom.

Kom zelf alle heerlijkheden uit de Indiase cuisine uitproberen en breng een bezoek aan Indiaas specialiteiten restaurant Gandhi in Utrecht met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen