bij Moov

Adres
Zadelstraat 22, 3511 LV Utrecht
Telefoon
0306966582
Nationale Dinerbon Utrecht bij Moov
Nationale Dinerbon Utrecht bij Moov
Nationale Dinerbon Utrecht bij Moov
Nationale Dinerbon Utrecht bij Moov

Let op: In verband met drukte gelieve eerst (telefonisch) reserveren met uw Diner Cadeaukaart.

Eetcafé Bij Moov is een gezellige Utrechtse kroeg waar u heerlijk kunt lunchen of dineren in ruil voor uw Dinerbon. U vindt dit café in de centraal gelegen Zadelstraat, om de hoek van de beroemde Dom. De eigenaren hebben gekozen voor een uniek concept. Bij Moov staat voor Bij Mijn Ouders Op Visite, wat bij binnenkomst al snel duidelijk wordt door de leuke huiselijke sfeer die het café uitstraalt, de oud-Hollandse menukaart en de familiefoto’s aan de muur. Ook u bent van harte welkom om weer echt even thuis te komen. Neem ook uw Dinercheque mee!

Bij Moov heeft een uitgebreide dinerkaart, waar iedere gast wel een geschikt gerecht op kan vinden. De vleesliefhebber kan ‘Oma’s Lievelingetje’ (mals gebakken kogelbiefstuk) of ‘Ooms genot’ (superburger met kaas en barbecuesaus) bestellen. De visliefhebber krijgt gebakken zalmlende op een bedje van kruidenroomkaas en sla en de vegetariër kan smullen van de gebakken camembert. Bij Moov is dus echt een plek waar iedereen zich thuis voelt! Betalen doet u gewoon met uw Dinerbon. Ook tijdens de lunch kunt u gezellig komen eten bij eetcafé Bij Moov. Wat dacht u van ‘Vaders Speciaaltje’ met warme beenham, ‘Opa’s Liefde’ met gerookte zalm of gewoon een uitsmijter met kaas?

Zoekt u een leuke plek om met de kinderen te gaan eten? Zoek dan niet verder! Kom met uw Dinercheque eten Bij Moov. Op het kindermenu vindt u het ‘Mega Mindy Menu’ met kipnuggets of het ‘Mega Toby Menu’ met frikandellen. Uiteraard zit hier ook friet bij!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen