Jonkheer De Ram

Adres
Jonkheer Ramweg 22, 3998JR Schalkwijk
Telefoon
030 6368583
Nationale Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram
Nationale Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram
Nationale Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram

Jonkheer De Ram is een sfeervolle horecagelegenheid in een prachtig monumentaal pand in Schalkwijk. Hier kunt u in een gemoedelijke ambiance genieten van een heerlijke lunch of diner. Ze accepteren ook uw Dinercheque! In het pand vindt u ruwe en robuuste materialen in combinatie met warme attributen. Alleen al de inrichting zorgt voor een unieke eetervaring! Bovendien kunt u er ook nog eens terecht voor bijzondere gerechten van hoge kwaliteit. De persoonlijke en betrokken service maakt het totaalplaatje compleet. Kom dus gauw eens langs en neem gerust uw Dinerbon mee.

Jonkheer De Ram is zes dagen per week geopend tussen 12:00 en 0:00. Op het fijne terras kunt u volop genieten van de dorpse kern en het buitenleven. In de avonduren kunt u heerlijk komen dineren in ruil voor uw Dinercheque. Op de kaart vindt u veel traditionele gerechten, maar dan met een eigenzinnige twist. Bestel bijvoorbeeld als hoofdgerecht de ‘’Devil’s Eye’’: runder rib-eye met een tomaten chutney van Duvel bier. Of heeft u meer zin in ‘’Pork Belly’’: langzaam gegaard buikspek met een saus van appelstroop? Zoals u ziet is de echte carnivoor hier aan het juiste adres! Overigens kunt u ook gewoon vis- en vegetarische gerechten bestellen met uw Dinerbon.

U kunt bij Jonkheer De Ram ook overdag komen genieten van het lekkere eten. Zo kunt u bijvoorbeeld al voor maar €17,50 per persoon een High Tea bestellen, bestaande uit een diversiteit aan heerlijke hartige en zoete hapjes. Voorbeelden van de hapjes zijn brownies, crumpets en pasteitjes met ham-ragout. Een goed gevulde pot thee hoort hier natuurlijk ook bij!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen