Allurepark de Lucht

Adres
Barneveldsestraat 49, 3927 CB Renswoude
Telefoon
0342 - 434708
Nationale Dinerbon Renswoude Allurepark de Lucht

Allurepark De Lucht is kampeerpark op een schitterende locatie, wat voor kampeerders van alle soorten een mogelijkheid geeft om eens lekker te vertoeven. Het park ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, en ligt dus prachtig, tussen de bossen en grasvelden. Ook natuurpark de Veluwe ligt vlakbij dit park. De natuurliefhebbers, maar ook de tennissers, zwemmers en vissers onder ons, zijn op dit park aan het juiste adres. Bovendien kunt u hier in de winter, als de temperaturen serieus onder nul geraken, uw rondjes schaatsen op fraai natuurijs. Al met al een perfecte locatie om een midweekse vakantie te vertoeven. Betalen bij de aanwezige horeca gelegenheden kan vanzelfsprekend met uw dinerbon.

Op Allurepark De Lucht kunt u ook met grote groepen terecht. Door de aanwezige recreatiemogelijkheden zult u zich geen moment vervelen. Daarna kunt u uiteraard uw dinercheque verzilveren in de horeca van Allurepark De Lucht. Op het terrein van Allurepark De Lucht bevindt zich onder andere Gasterij De Hooiberg. Ondanks dat dit gevestigd is aan de rand van het park, is het een belangrijke ontmoetingsplaats voor alle gasten, en tevens het bruisende hart van het park. In het hoogseizoen kunt u hier dagelijks terecht, en de rest van het jaar op de weekenddagen. Met uw dinerbon kunt u hier zowel een snelle hap halen, maar ook genieten van een lekkere maaltijd ter plekke.

Wilt u eens even in eigen land genieten van een welverdiende vakantie? Dan is Allurepark De Lucht een uitstekende keuze voor uw verblijf. Geniet dan meteen van een lekkere hap bij de gasterij, betaald met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen