La Barca

Adres
Herenstraat 41/42, 3431 CW Nieuwegein
Telefoon
030-6049493
Nationale Dinerbon Nieuwegein La Barca
Nationale Dinerbon Nieuwegein La Barca
Nationale Dinerbon Nieuwegein La Barca
Nationale Dinerbon Nieuwegein La Barca

In Nieuwegein ligt aan het prachtige Merwedekanaal het sfeervolle Italiaanse restaurant La Barca. Zoals de naam al zegt kunt u hier niet alleen te voet, per fiets en per auto komen, maar ook per boot. Het zonnige decor van het restaurant gecombineerd met de authentieke Italiaanse muziek en het heerlijk eten, maakt dat u zich bij La Barca echt in Italië waant. In het weekend wordt er zelfs gezorgd voor passende live-muziek, waardoor u niet alleen een heerlijk diner, maar een fantastische avond uit kunt beleven. Wanneer u zich in de buurt van Nieuwegein bevind, moet u absoluut uw Dinercheque gebruiken voor restaurant La Barca.

De kaart van La Barca bevat een zeer uitgebreide keuze aan authentieke en originele Italiaanse en mediterraanse gerechten. Alle gerechten zijn met liefde bereid en de chefs gebruiken alleen de meest verse ingrediënten en kruiden. Op de kaart staan zowel vis-, vlees- en vegetarische gerechten, als traditionele pasta’s en pizza’s. Voor de vleesliefhebber is het mogelijk een avond lang onbeperkt spare-ribs te nemen voor maar €21,75 of u doet zich tegoed aan heerlijk vlees van de grill. Wij bieden zowel heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, waardoor er voor ieder wat wils bij zit.

Heerlijk authentiek Italiaans eten op een mooie locatie? Bezoek restaurant La Barca. Dit restaurant weet van elk gerecht een verrassing voor uw smaakpapillen te maken. Uw Dinercheque accepteren ze hier ook, waardoor uit eten gaan alleen nog maar leuker wordt. Tot snel bij La Barca!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen