Auguste

Adres
Straatweg 144, 3603 CS Maarssen
Telefoon
0346 - 565 666
Nationale Dinerbon Maarssen Auguste
Nationale Dinerbon Maarssen Auguste
Nationale Dinerbon Maarssen Auguste
Nationale Dinerbon Maarssen Auguste

In Gooi en Vechtstreken staat het meest exclusieve visrestaurant, restaurant Auguste! U kunt hier nu heerlijke genieten met uw dinercheque. Zomers heeft u de keuze om bij ons binnen of buiten op het terras te eten. In ons restaurant hebben wij een homarium (soort aquarium) met daarin verschillende schelpdieren. Voor zowel jong als oud is het leuk om eens een kijkje te nemen bij ons homarium! Wij verwelkomen iedereen met open armen, neem dus gerust naast uw dinerbon ook uw vrienden en/of familie mee! Onze bediening gaat uitstekend te werk. Zij zullen ervoor zorgen dat u een perfect bezoek tegemoet gaat!

In de keuken werkt onze uitstekende chef-kok Martin de Vries. Hij bereid de gerechten met ingrediënten die wij als restaurant zelf onderhouden. Zo kunnen wij met zijn alle de versheid en duurzaamheid waarborgen. De combinaties die de chef-kok maakt met zijn kunsten en de verse ingrediënten zullen u laten betoveren! Wij kunnen u garanderen dat onze gerechten van de hoogste kwaliteit zijn. Een aantal verrukkelijke gerechten van onze a la carte kaart zijn: Yellowfin tonijn, crostini's met rilette van makreel, Fine Cap Horn (Vendée), Kroketjes van Hollandse garnaal, ceviche van zeebaars, bisque van kreeft, gebakken rogvleugel en crema catalana. U heeft ook keuze uit heerlijke dessertwijnen waaronder de Chateau du Haut Mayne of Ramos Pinto Ruby!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur. Heeft u dus zin om er eens heerlijk tussenuit te gaan? Dan bent u met uw dinerbon of dinercheque bij Auguste aan het juiste adres!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen