Bij Bart

Adres
Oude Kerklaan 15, 3828 GC Hoogland
Telefoon
033-7200820
Nationale Dinerbon Hoogland Bij Bart
Nationale Dinerbon Hoogland Bij Bart
Nationale Dinerbon Hoogland Bij Bart
Nationale Dinerbon Hoogland Bij Bart
Nationale Dinerbon Hoogland Bij Bart

Bij Bart is een leuke plek om te gaan eten met uw Dinerbon, indien u van goed eten en gezelligheid houdt. Dit restaurant is te vinden in een sfeervolle oude boerderij in het dorp Hoogland. In ruil voor uw Dinercheque geniet u hier van een avond volledige ontspanning, eerlijke en pure gerechten en mooie wijnen. Of u nou alleen komt, met uw partner of met de hele familie, bij restaurant Bij Bart zit u altijd goed! Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00.

De menukaart van Bij Bart bestaat uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze zijn altijd helemaal vers en zonder toeters en bellen. De chef-kok werkt graag met duurzame producten uit het seizoen en de streek. Zo werkt hij onder andere samen met lokale ondernemers zoals Zuivelboerderij De Kopermolen en Bakkerij Van De Kletersteeg. Op de kaart vindt u dan ook verassende seizoensgerechten zoals wildzwijn-pastrami met een crème van pastinaak en rode vruchtencompote of schelvis met pompoenrisotto en schuimsaus met een vleugje saffraan. Bent u een echte carnivoor? Dan kunt u één van de biefstukken bestellen met uw Dinerbon. Ga bijvoorbeeld voor de rib eye van dubbeldoel-koe. Dit is prachtig gemarmerd en mals vlees om uw vingers bij af te likken. Een portie huisgemaakte frieten zal hier heerlijk bij smaken.

Neem ook gerust uw kleine kinderen mee naar Bij Bart. En vergeet ook dan uw Dinercheque niet! Op het kindermenu staan gerechten zoals huisgemaakte kipnuggets, spaghetti met gehaktballetjes en spareribs met friet. Als nagerecht kunnen de kleintjes zelf een ijsje versieren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen