Gasterij de Kluis

Adres
Plein 1923 24, 3941 ER Doorn
Telefoon
0343-410057
Nationale Dinerbon Doorn Gasterij de Kluis
Nationale Dinerbon Doorn Gasterij de Kluis
Nationale Dinerbon Doorn Gasterij de Kluis
Nationale Dinerbon Doorn Gasterij de Kluis

In het centrum van Doorn, op de route van het winkelende publiek, treft u Gasterij de Kluis. Dankzij de ligging en onze grote leestafel met kranten is de Kluis een ideale ontmoetingsplek. Met uw Dinerbon kunt u bij de Kluis terecht voor een breed scala aan horecamogelijkheden. Jong en oud komt hier samen voor een kopje koffie of thee met een heerlijk appelpuntje. Met de Nationale Dinerbon kunt u ook uitgebreid bij ons lunchen en uiteraard dineren. De Kluis is dan ook een prima plek om een fijne pauze te nemen of om even te onthaasten met een lekker diner. Neem bijvoorbeeld plaats in onze traditionele bankkluis. Tijdens bezoekuren zullen wij uiteraard de deur open laten. Toch kunt u hier genieten van een intieme ambiance op een bijzondere plek.

Bij de Kluis hebben wij onze eigen kijk op dineren. Zo hanteren wij het Sam-Sam concept. Weet u nog waar Sam-Sam voor staat? Alles delen we op gelijke wijze. In dit geval betekend dat u dubbel kunt genieten. Zo krijgt u beiden 2 halve voorgerechtjes, 2 halve hoofdgerechtjes en een dessert toe. Zo kunt u dus 2 keer zoveel proeven en 2 keer zoveel genieten. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons ook terecht voor high-tea, high-beer en een uitgebreide lunch. Keuze te over dus bij de Kluis.

Kom gerust een keer bij ons langs met de Nationale Dinercadeaubon. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort een keer te zien bij de Kluis!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen