Bistro De Overkant

Adres
Dorpsplein 6, 3941 SH Doorn
Telefoon
0343 - 477 330
Nationale Dinerbon Doorn Bistro De Overkant
Nationale Dinerbon Doorn Bistro De Overkant
Nationale Dinerbon Doorn Bistro De Overkant

Woont u in de buurt van Doorn of bent u hier tijdens een dagje uit? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Bistro De Overkant aan het Dorpsplein. Dit is het perfecte start- of eindpunt van een prachtige fietstocht op de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van een heerlijke vers bereide maaltijd en kom weer volledig tot rust in de huiselijke ambiance. Dit alles wordt u aangeboden voor een schappelijke prijs. Uiteraard kunt u ook met uw Dinercheque betalen!

Het keukenteam van Bistro De Overkant prepareert nagenoeg alles zelf en werkt uitsluitend met verse producten van het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Schroom dan niet om dit door te geven aan een van de behulpzame medewerkers. Iedereen moet bij De Overkant kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in een gemoedelijke sfeer. Op de menukaart vindt u hoofdgerechten zoals gebakken zeetong, een halve hen, wild zwijnrack en diverse burgers en biefstukken. De vleesliefhebber is hier aan het juiste adres met de Dinerbon! Een grote aanrader is de Dutch Angus Picanha Steak, het allerbeste vlees van Hollandse bodem. Kunt u geen keuze maken? Ga dan voor de proeverij van twee of drie gangen. De chef selecteert dagelijks een aantal culinaire hoogstandjes, die worden gepresenteerd in kleine porties.

Houdt ook de agenda van Bistro De Overkant in de gaten voor de speciale acties. Zo kunt u op maandag voordelig burgers eten en zijn op woensdag de biefstukken in de aanbieding. Met uw Dinercheque is er van alles mogelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen