Restaurant de Witte Zwaan

Adres
Dorpsstraat Vo Steenstraat 8, 3732 HJ De Bilt
Telefoon
030 221 01 25
Nationale Dinerbon De Bilt Restaurant de Witte Zwaan
Nationale Dinerbon De Bilt Restaurant de Witte Zwaan
Nationale Dinerbon De Bilt Restaurant de Witte Zwaan

Let op: Uw cadeaukaart is hier geldig op dinsdag t/m donderdag en vrijdag alleen voor lunch

Als u de Bilt hoort denk u waarschijnlijk direct aan temperatuur. U heeft natuurlijk helemaal gelijk. In de Bilt verschilt alleen de temperatuur enorm, vooral bij De Witte Zwaan. Van gloeiend hete gerechten tot ijskoude desserts. U kunt nu met uw Dinerbon eten bij dit top restaurant. Op die manier kan iedereen genieten van deze achtbaan van temperaturen.

De kaart is gebaseerd op de Franse keuken. Maar daar houdt het niet mee op. Door succesvolle experimenten heeft de Chef-kok een kaart samen weten te stellen die niet makkelijk te omschrijven is. Maar dat hij smaakt is zeker duidelijk. Er wordt aan iedereen gedacht. Bent u een fan van de à la carte stijl, schuif dan aan. Bent u meer van de verrassing neem dan het Chef’s Choice en laat u meenemen op een culinaire ontdekkingstocht die 3- tot 7-gangen lang duurt. Daarnaast is er nog de kinderkaart. Want wees nou eerlijk, verdiend niet iedereen om lekker en verantwoord te eten?

U kunt, op vertoon van de Dinerbon, terecht voor een intiem diner voor twee. Maar met een groter gezelschap, zelfs vanaf twintig man, kunt u terecht. Maar laat het altijd even weten en vraag voor de zekerheid of u dan ook met de Dinerbon kunt betalen.

Kom dus snel naar langs in de Bilt en laat u verwennen door het capabele team van De Witte Zwaan. Wij van Dinerbon vinden dat u het verdiend.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen