Ripassa Eten en Drinken

Adres
Emmaplein 10, 3722 AD Bilthoven
Telefoon
030 - 2251030
Nationale Dinerbon Bilthoven Ripassa Eten en Drinken
Nationale Dinerbon Bilthoven Ripassa Eten en Drinken

Ripassa Eten & Drinken is te vinden in het gezellige hart van Bilhoven. Ze accepteren hier ook uw Dinercheque! Het is een sfeervolle brasserie, gevestigd in de voormalige werkplaats van de plaatselijke Peugot garage. Ontwerper Jeroen Heine heeft de ruimte met verve van een nieuw interieur voorzien. Zo vindt u bij Ripassa sfeervolle en comfortabele loungebanken, ruimte zetels en een grote leestafel. U kunt met uw Dinerbon goed verpozen bij Ripassa, want u bent er ook voor een uitgebreid diner aan het juiste adres. U kunt hier genieten van de mediterrane keuken, waarbij het accent op Italië ligt.

Bij voorkeur gebruiken ze bij Ripassa maatschappelijk en biologisch verantwoorde producten van hoge kwaliteit. Zo kunnen ze u met uw Dinerbon optimaal laten genieten van de bijzondere gerechten. De menukaart bevat tal van biologische vis- en vleesgerechten, gevulde pasta’s en nog veel meer. Zo kunt u onder andere als hoofdgerecht spaghetti met garnalen, knoflook, tomaat, rode peper en witte wijn of Iberico met knolselderij, zwarte knoflook en rosevalaardappelen bestellen. Bij Ripassa hebben ze ook een uitgebreide wijnkaart, waardoor u voor een schappelijke prijs een lekkere wijn kan uitzoeken. Iedereen die van uitgebreid dineren houdt, is bij Ripassa aan het juiste adres!

Zeker als u van desserts houdt, moet u bij Ripassa zijn met uw Dinercheque. Zo hebben ze onder andere sgroppino en een Crème brûlée van cantuccini met sinaasappel roomijs en een kletskop. Het is natuurlijk ook leuk om een kaasplankje met drie, vier of vijf kazen te bestellen. Dit is de perfecte afsluiting van een feestelijk diner!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen