Pallas – Wijn Bar Restaurant

Adres
Hof 19, 3811 CJ Amersfoort
Telefoon
033-4611310
Nationale Dinerbon Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant
Nationale Dinerbon Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant
Nationale Dinerbon Amersfoort Pallas – Wijn Bar Restaurant

Pallas is een sfeervol restaurant op het gezellige horecaplein De Hof in het centrum van Amersfoort. Met uw Dinercheque kunt u er genieten van de traditionele Griekse keuken. Kostas Georgiadis, de eigenaar, nodigt u van harte uit om kennis te maken met de hartverwarmende gastvrijheid, de met zorg gemaakte gerechten en uitgebreide wijnassortiment. Het restaurant is zeven dagen per week geopend tussen 11:00 en 22:00.

Zoals u misschien al weet, neemt eten en gezelligheid een belangrijke plaats in bij de Griekse cultuur. De gastvrije en ongedwongen ambiance komt u al meteen tegemoet als u het restaurant binnenstapt. In ruil voor uw Dinercheque krijgt u echte authentieke Griekse gerechten waar de chef een moderne draai aan heeft gegeven. Na uw bezoek zult u er achter komen dat de Griekse keuken zo veel meer is dan gyros en tzatziki! Als u uitgebreid wilt dineren, bestel dan met uw Dinercheque het wisselende driegangenmenu van €27,50. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen. Als hoofdgerecht heeft u de keus uit allerlei verrukkelijke oven- en stoofgerechten, visspecialiteiten en grillgerechten. Dat wordt moeilijk kiezen!

Wilt u graag allemaal verschillende hapjes proberen? Kies dan meerdere kleine gerechtjes van de mezzekaart. Dit kunt u uiteraard ook met de Dinercheque bestellen. Op deze kaart vindt u onder andere gehaktballetjes, gevulde wijnbladeren, mousse van viskuit en feta uit de oven. Deze gerechtjes worden volgens traditie gecombineerd met een alcoholische drank, dus schroom niet om te informeren naar de wijnkaart!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen