Kaldi Amersfoort

Adres
Kamp 10, 3811AR Amersfoort
Telefoon
033 2020902
Nationale Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort
Nationale Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort
Nationale Dinerbon Amersfoort Kaldi Amersfoort

Bent u een echt koffie liefhebber? Kom dan naar Kaldi. Wij zijn gevestigd in Amersfoort aan de Kamp 10. In juni 2017 zijn wij heropend en hebben wij een nieuwe frisse en moderne uitstraling gekregen. Wij maken van u koffie of thee een beleving en bieden daarom alleen de hoogste kwaliteit aan. Met u dinercheque of dinerbon kunt u dit zelf komen beoordelen. Kaldi is koffie met een verhaal. Kaldi is namelijk een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Met dit verhaal wordt koffie een echte ervaring. Ons personeel geeft u met plezier advies en beantwoord al u vragen.

In ons proeflokaal bent u van harte welkom om gezellig koffie te drinken of te lunchen. Wij serveren unieke soorten koffie met een ambachtelijk huisgemaakt gebak. Favorieten zijn onder anderen de karamel-notentaart of een heerlijk stuk worteltjes taart. Heeft u liever iets hartigs kom dan onze broodjes proberen, zoals de tosti met mozzarella. Ook beschikken wij over een heerlijk assortiment met chocola en nougat. Als u eenmaal bij ons, kunnen wij u verzekeren dat u niet meer weg wilt.  

Onze koffie staat voor u klaar! Heeft u toch nog een vraag? Dan beantwoorden wij die graag. Contact opnemen kan door te mailen naar amersfoort@kaldi.nl of door te bellen naar 033- 202 09 02. U bent natuurlijk ook in onze winkel van harte welkom waar u vraag wordt beantwoord! Pak u dinercheque of dinerbon en dan zien wij u snel.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen