Restaurant de Deel

Adres
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13, 3958 CA Amerongen
Telefoon
0343 - 451692
Nationale Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel
Nationale Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel
Nationale Dinerbon Amerongen Restaurant de Deel

Ga met uw Dinerbon gezellig dineren bij Restaurant De Deel in Amerongen. Heeft u echt weer eens zin om uitgebreid te tafelen? Dan moet u bij dit bijzondere restaurant zijn! Restaurant De Deel is onderdeel van Hotel Buitenlust in een prachtig monumentaal pand. Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf zijn van uitgenodigd! Hier geniet u van overheerlijke seizoensgerechten, mooie wijnen en volledig ontspanning. Vooral buiten op het terras kunt u echt even helemaal ontsnappen van het drukke bestaan! Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee.

Restaurant De Deel is niet alleen een leuke locatie voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor uw volgende feest of familiereünie. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij één van de personeelsleden. Restaurant De Deel is te vinden in de historische dorpskern van Amerongen. Een etentje zal goed smaken na een fiets- of wandeltocht in de natuur of een bezoek aan Kasteel Amerongen! In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van culinaire hoogstandjes. Bestel als voorgerecht bijvoorbeeld de salade met oude kaas, noten, dadel, sinaasappel en gemberdressing. Bij de hoofdgerechten staan seizoensproducten centraal. Wat dacht u bijvoorbeeld van hertenbiefstuk met gegrilde boleet, eigen jus en Madeleine van paddenstoel? Maar gewoon een kipsaté met pindasaus, friet, kroepoek, atjar en brood.

Voor de echte levensgenieters onder ons heeft Restaurant De Deel ook een indrukwekkende wijnkaart samengesteld. De heerlijke rode en witte wijnen worden voor u in een speciale kast voor u op de juiste temperatuur gehouden. Vraag gerust om advies voor de beste wijn-spijscombinaties. Geniet met uw Dinercheque van een heerlijk avondje uit! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen