Eetcafe de Kleine

Adres
Luttekestraat 22, 8011 LR Zwolle
Telefoon
038 - 4216497
Nationale Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Nationale Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Nationale Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Nationale Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine

Het Eetcafé De Kleine is al meer dan 75 jaar een begrip in Zwolle. Doordat het van generatie De Kleine op generatie De Kleine is doorgegeven is het niet vreemd dat de kwaliteit van het Eetcafé er alleen maar op vooruitgaat. Deze echte horeca familie schenkt, tapt en kookt altijd vanuit het hart. En dat is te merken aan de groeiende kring vaste gasten. Dat het café in het midden van de stad staat helpt natuurlijk ook wel een handje. U bent altijd van harte welkom. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Op de kaart van De Kleine staan meer dan genoeg lekkere maaltijden dat iedereen wel iets kan vinden waar ze zin in hebben. Maar het gerecht waar veel gasten voor terug blijven komen zijn toch wel de Saté. Menig Zwollenaar loopt hier dat extra blokje voor om. De rest van de kaart past perfect bij de sfeer die het café uitstraalt. Neem bijvoorbeeld een rijkgevulde kop uiensoep of lik uw vingers af bij een bord spareribs.

De sfeer van het café is ideaal voor een intiem dinertje bij kaarslicht maar doet zeker niet onder voor een avondje uit eten met de vrienden. En tijdens de zomer is het goed toeven op het buitenterras. Er zijn dan zelfs speciale zomergerechten die nog beter smaken als u buiten kunt zitten. Na het eten komen veel gasten nog even aan de bar zitten. Hier is het altijd gezellig en vloeien de drankjes rijkelijk. De wijn is heerlijk en divers en de biertjes, van de tap of uit fles, maken het café compleet.

Kortom, bij De Kleine staan ze te popelen om u een onvergetelijke avond mee te geven. Laat ze niet langer wachten. Ook accepteren ze de Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen