Bruut Zwolle

Adres
Voorstraat 3-5, 8011 MK Zwolle
Telefoon
038 421 5235
Nationale Dinerbon Zwolle Bruut Zwolle
Nationale Dinerbon Zwolle Bruut Zwolle

Bruut Zwolle is een gezellig restaurant gevestigd aan de Voorstraat in Zwolle. Bruut is een fantastische plek om af te spreken voor een drankje, een hapje te eten en later op de avond ook om lekker los te gaan! In de avond zijn er namelijk vaak live optredens. Zowel jong als oud voelt zich thuis in deze gezellige kroeg! Neem ook gerust uw dinerbon mee. U bent van harte welkom om wat te eten en drinken op het terras of binnen in het restaurantgedeelte. In het café vindt u een moderne bijzondere bar. Bovendien zenden ze regelmatig voetbalwedstrijden uit op een groot scherm. Het team van Bruut staat voor u klaar om u een perfecte avond bezorgen. Ook accepteren ze met plezier uw dinercheque!

Bij Bruut worden er heerlijke gerechten voor u klaar gemaakt in eigen keuken. Aan de hand van de menukaart mag u zelf een diner samenstellen met de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Onder de voorgerechten vindt u onder andere biefstukpuntjes, koolrabi-crèmesoep, vitello tonato en gamba’s. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen voor Dave’s oerburger, linzenburger, entrecote, snoekbaars en eendenborstfilet. Sluit uw diner bijvoorbeeld af met caramelfudge cheesecake, bolletje mouse en panna cotta ijs. Geniet van een smakelijke avond uit met uw dinercheque!

U kunt ook bij Bruut terecht voor een gezellige borrel met drankjes en hapjes. Zo heeft u onder andere keuze uit nacho’s, bitterballen en brood met aoli & macadamia pesto. Bruut is op maandag en dinsdag gesloten, maar de rest van de week vanaf 12:00 uur of 16:00 geopend. Kom dus gauw langs en neem uw dinerbon mee.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen