Tante Sien

Adres
Denekamperweg 210, 7661RM Vasse
Telefoon
0541 - 680 208
Nationale Dinerbon Vasse Tante Sien
Nationale Dinerbon Vasse Tante Sien
Nationale Dinerbon Vasse Tante Sien
Nationale Dinerbon Vasse Tante Sien
Nationale Dinerbon Vasse Tante Sien

Let op: uw cadeaukaart kan enkel worden gebruikt in de bistro en niet in het pannenkoekenrestaurant.

Al sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente. Oorspronkelijk was het een boerentapperij, maar tegenwoordige eigenaren Oscar en Monique Damen hebben het om weten te toveren tot een gezellig en gerenommeerd familiehotel. Ook kunt u hier altijd terecht voor een heerlijk hapje en drankje in het Grand Café/Bistro. Voor de fietsers en wandelaars zijn er vele gratis routes beschikbaar en fietsoplaadpunten. Met uw Dinercheque bent u hier van harte welkom!

Op de zeer gevarieerde lunchkaart van Tante Sien vindt u alles van een kop koffie met huisgemaakt gebak tot een lekker belegd broodje of een huisgemaakte soepje. Op mooie zonnige dagen kunt u van dit alles genieten op het grote terras. ’s Winters is het misschien fijner om bij de knisperende open haard een wijntje te drinken. Ook met kinderen zit u rustig, want de serre is ingericht als een leuke speelkamer, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Vanaf 17.00 wordt de dinerkaart gevoerd. U kunt a la carte een keuze maken uit de vele herkenbare en heerlijke gerechten. Het keukenteam bereidt alles met veel liefde voor het ambacht en zorg voor de gasten; of u nou de saté of de vis van de dag kiest. Ook aan de vegetarische gasten is gedacht en als u liever gluten- of lactosevrij eet, dan is dat geen enkel probleem.

Bij Tante Sien kunt u heerlijk dineren in een gemoedelijke sfeer tegen een goede prijs. Wat wilt u nog meer? Zeker als u met uw Dinercheque afrekent!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen