Familierestaurant Troubadour

Adres
Tibsweg 2, 7651 KP Tubbergen
Telefoon
0546-621378
Nationale Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Nationale Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Nationale Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour

U kunt uw Dinercheque met een gerust hart besteden bij Familierestaurant Troubadour. Of u nou in uw eentje bent, met vrienden of collega’s of met uw hele familie, bij Troubadour bent u altijd welkom voor een hapje en een drankje. U vindt Troubadour aan de Tibsweg in het Twentse Tubbergen. Het restaurant ligt bij recreatiepark ’n Kaps en wordt omgeven door de natuur. U kunt hier terecht voor alles van een kopje koffie met gebak tot een uitgebreid diner en een gezellige borrel. U kunt ook uw etentje combineren met een bezoek aan de bowlingbaan van Troubadour of u maakt gebruik van de ‘feesterij’. Dit is een zeer geschikte locatie voor al uw familiefeesten, themafeesten of bedrijfsfeesten. De vele mogelijkheden vindt u gedetailleerder op de website.

De kaart van Troubadour is heel uitgebreid en bevat vele heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. De hoofdgerechten worden altijd geserveerd met rauwkost, gebakken aardappelen, frietjes en warme groenten. Voor de kleine trek heeft Troubadour een speciale kleine kaart. Er is een a la carte mogelijkheid, maar u kunt u ook door de expertise van de kok laten leiden met het verrassingsmenu. De menukaart wisselt ook altijd met het seizoen mee. Voor groepen kan er een speciaal menu worden samengesteld aangepast op uw wensen. Dit moet u van tevoren even overleggen. Verder kunt u bij Troubadour genieten van verschillende buffetten, spannende proeverijen en het ongedwongen walking dinner.

Troubadour is heel kindvriendelijk met een speciale kaart voor kinderen en lekkere pannenkoeken. Ook is er genoeg mogelijkheid om te spelen in de indoor- en outdoor speeltuin en op het grote sportveld.

Zoals u ziet; uw Dinercheque is bij Troubadour meer dan goed besteed!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen