Grand Cafe De Kamer

Adres
Coevorderseweg Noord 32b, 7776 AJ Slagharen
Telefoon
0523 684 845
Nationale Dinerbon Slagharen Grand Cafe De Kamer
Nationale Dinerbon Slagharen Grand Cafe De Kamer
Nationale Dinerbon Slagharen Grand Cafe De Kamer

Bent u op zoek naar een leuke en onverwachte bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Slagharen waar u kwalitatief hoogstaand eten kunt verwachten, dan is Grand Café De Kamer wellicht wel de verassing waar u naar op zoek bent. Grand Café De Kamer bevindt zich aan de Coevorderseweg Noord in Slagharen. Van buiten lijkt het een doodgewoon Grand Café maar.. schijn bedriegt! In de keuken van dit Grand Café staat namelijk twee sterren chef Alwin Leemhuis, die voor u de meest verassende gerechten op tafel tovert. Reserveer dus snel een tafel om te kunnen proeven van al deze heerlijkheden.

Een bezoek aan Grand Café de Kamer met uw dinercheque is een ware belevenis. U kunt verassende combinaties verwachten die niet alleen erg lekker zijn maar er ook prachtig en kleurrijk uitzien. Het oog wil immers ook wat en dat element is door de chef dan ook zeker niet vergeten. U kunt bij Grand Café de Kamer een speciaal “Chef Special menu” bestellen van drie of vier gangen. U wordt dan door de chef geheel verrast door een door hem samengestelde combinatie van smaakvolle gerechten van het seizoen. Desgewenst kunt u daar ook een heerlijk bijpassend wijnarrangement bij bestellen.

Bent uw nieuwsgierig geworden naar deze culinaire verassing in Slagharen? Reserveer dan snel met uw dinerbon een tafel bij Grand Café De Kamer en neem plaats in het gezellige Grand Café of indien het weer het toelaat lekker buiten op het terras. Het team van De Kamer hoopt u snel welkom te mogen heten. Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen