Grand Cafe Neuf

Adres
Grotestraat 2, 8102 CE Raalte
Telefoon
0572 352448
Nationale Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf
Nationale Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf
Nationale Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf

U rekent nu ook uw lunch, lekkere borrel, kopje koffie met gebak of uitgebreid diner bij Grand Café Neuf af met uw Dinercheque. Grand Café Neuf bevindt zich in de Grotestraat in het hart van Raalte. Tot 1969 was in het prachtige 19e-eeuwse pand van het Grand Café Hotel Neuf gevestigd. Hier komt ook de naam vandaan en de sprekende zwart-witfoto’s in het zaaltje. Grand Café Neuf in een trendy en smaakvol ingericht restaurant waar u van dinsdag tot en met zondag terecht kan voor een heerlijke maaltijd tegen een eerlijke prijs. Hier komen de gezelligheid en de attente bediening nog bij. De koks bereiden uw gerechten met uitsluitend verse en pure ingrediënten en natuurlijk een hoop zorg en liefde. Dat smaakt zeker naar meer!

Op de Dinerkaart van Neuf vindt u een keur aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. U kunt a la carte bestellen of u door onze chef laten verwennen met het dagmenu. Hierin worden de specialiteiten van die dag verwerkt. Ook voor de lekkerste pizza’s uit Raalte en omgeving moet u bij Grand Café Neuf zijn. Specialiteit van Neuf is de borrel met een uitgebreide drankenkaart vol lekkere wijnen, speciaalbiertjes en verfrissende cocktails. Ook is er een uitgebreide borrelkaart met fingerfoods om uw vingers bij af te likken.

Raaltenaren komen vaak naar Neuf voor het heerlijke eten, maar ook voor de memorabele feesten! Het hele jaar door worden er in en voor Neuf fantastische feesten georganiseerd zoals Neuf Swingt en het Neufs Jordaanfestival. U kunt ook op de website op facebook kijken voor de vele evenementen die er bij Neuf te beleven zijn.

Zien wij u snel eens met uw Dinercheque verschijnen? U bent van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen