Restaurant de Pastorie

Adres
Ton Schultenplein 2, 7631 BR Ootmarsum
Telefoon
0541 - 200266
Nationale Dinerbon Ootmarsum Restaurant de Pastorie
Nationale Dinerbon Ootmarsum Restaurant de Pastorie

U vindt Brasserie de Pastorie pal naast het nieuwe Ton Schulten Museum in het schilderachtige Ootmarsum. U bent hier met uw Dinercheque van harte welkom om heerlijk te genieten van een lekkere lunch, een smakelijk drie-uurtje of een heerlijk diner. Het pand is in 2013 verbouwd en in de oorspronkelijke staat teruggebracht met een knipoog naar 1800. In de omgeving van de Pastorie vindt u vele leuke musea, galerieën en bijzondere winkels. U proeft de Twentse gezelligheid!

De brasserie heeft grote ramen die een ruimtelijk gevoelen geven en het interieur is licht en luchtig. U kunt op het grote tv-scherm live de koks volgens die met passie uw gerechten aan het bereiden zijn in de moderne keuken. Op het grote terras op het Zuiden is het heerlijk toeven met bijvoorbeeld een goede wijn en lekkere hapjes of met een uitgebreid diner. Onze gerechten worden bereid van streekgebonden producten van de beste kwaliteit die dagelijks vers bij ons binnen komen. Ons keukenteam staat onder leiding van chef-kok Rick Stadnik die altijd op zoek is naar nieuwe verrassende gerechten. Heeft u een allergie? Vraag dan gerust naar onze allergenenkaart waarop alle allergenen per gerecht staan aangegeven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u ook met een allergie of intolerantie rustig dineren.

Gastvrijheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij willen dat u uzelf kunt zijn en u thuis voelt in een vreemde omgeving. Met uw Dinercheque bent u daarom bij ons van harte welkom; Dat is pas echt heerlijk dineren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen