Maison Culinaire

Adres
Kerkstraat 18, 7571EE Oldenzaal
Telefoon
0541 299 714
Nationale Dinerbon Oldenzaal Maison Culinaire
Nationale Dinerbon Oldenzaal Maison Culinaire

Wilt u dineren in een prachtig historisch pand in het hartje van Oldenzaal? Dat kan met uw Dinerbon! In het centrum van deze eeuwenoude stad bevindt zich restaurant Maison Culinaire gevestigd in een van de oudste panden en gebouwd omstreeks 980. Wist u dat Oldenzaal toen het belangrijkste religieuze centrum van Twente was? Dit kwam doordat bisschop Balderik van Utrecht een kapittel aan de voorganger van de huidige Sint-Plechelmusbasiliek verbond. Deze basiliek is gesitueerd naast het sfeervolle restaurant Maison Culinaire. Kortom een bijzondere locatie om te dineren!

In ruil voor uw Dinercheque kunt u genieten van diverse ambachtelijk bereide gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. De koks van Maison Culinaire gebruiken verse producten die ze volgens authentieke receptuur bereiden tot heerlijke gerechten. De keuze is reuze! Gaat u voor een klassieke rundercarpaccio met truffelmayonaise, een gegrilde varkenshaas of kiest u liever voor een gebakken tongfilet of geitenkaassalade? Ook de desserts zijn overheerlijk, zoals de crème brûlée Baileys en parfait van bastogne. U kunt uw Dinerbon ook inruilen voor een heerlijk verrassingsmenu en/of bijpassend wijnarrangement. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils! Het attente personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt, zodat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijk avondje uit.

Verzilver uw Dinercheque op deze sfeervolle historische locatie. U bent van harte welkom op de Kerkstraat 18 in Oldenzaal. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Het team van Maison Culinaire kijkt uit naar uw komst! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen