Restaurant Sallandshoeve

Adres
Holterweg 85, 8112 AE Nieuw Heeten
Telefoon
0572-321630
Nationale Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Nationale Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Nationale Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve

Wees welkom met uw Dinercheque in ons sfeervolle restaurant De Sallandshoeve. De Sallandshoeve is een multifunctioneel restaurant gelegen op het terrein van Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten in een honderd jaar oude boerderij. Alles bij ons draait om kwaliteit, gastvrijheid en lekker eten. In de gezellige ambiance vindt u bij ons nog die typische Sallandse gemoedelijkheid!

Van 12.00 tot 17.00 geniet u bij ons van de lunch. Kies een van onze vele lekkere lunchgerechten of doe u tegoed aan de populaire high-tea. U krijgt dan onbeperkt thee en jus d’orange en een keur aan heerlijke zoete en hartige hapjes. Vanaf 17.00 kunt u a la carte dineren. Op onze dinerkaart staan vele lekkere voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt ook kiezen voor een van de keuzemenu’s. Dit is zeer aan te raden als u met een groep van meer dan 10 personen bent. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een gezelschap heerlijk te tafelgrillen. U kunt dan zelf aan tafel de vele verschillende hapjes grillen. Gelieve geeft u bij uw reservering aan of u hiervan gebruik wilt maken.

Echter is de Sallandshoeve meer dan alleen een restaurant. U kunt bij ons ook terecht voor leuke activiteiten zoals bowlen, midgetgolven of handboogschieten. Dit kan ook goed gecombineerd worden met een heerlijk diner. De kleine gaste kunnen zich vermaken op de airtrampoline of in de grote speelweide. U houdt gemakkelijk een oogje in het zicht vanaf het zonnige terras. U ziet; mogelijkheden te over bij de Sallandshoeve.

U bent met uw Dinercheque van harte uitgenodigd dit zelf te komen ervaren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen