Bistro de Herikerberg

Adres
Goorseweg 58, 7475 BE Markelo
Telefoon
0547 368750
Nationale Dinerbon Markelo Bistro de Herikerberg
Nationale Dinerbon Markelo Bistro de Herikerberg

Landhuishotel Herikerberg is gevestigd in het Twentse dorp Markelo. Het hotel beschikt ook over de gezellige Bistro de Herikerberg met heerlijke gerechten en een ongedwongen sfeer. U kunt uw Dinercheque dagelijks besteden aan een lunch, borrel of diner. Bistro de Herikerberg is open voor iedereen die van lekker eten houdt. Dus ook als u niet in het hotel slaapt, maar op de camping of als u in de buurt woont.

Bistro de Herikerberg is de perfecte eetgelegenheid om weer even bij te komen na een lange wandeling of fietstocht. De bistro is namelijk gevestigd aan de bosrand en op steenworp afstand van de iconische Sallandse heuvelrug. Als het buiten warm genoeg is, kunt u ook plaatsnemen op het terras in de idyllische achtertuin. Bistro de Herikerberg beschikt over een divers aanbod aan gerechten van hoogstaande kwaliteit. Uw Dinercheque is hier dus goed besteed. De kok maakt graag gebruik van seizoensgroenten en lokaal geproduceerd vlees van de Wagyu koe. Dit is een speciaal koeienras uit Japan, wiens vlees bekend staat als ‘’het kaviaar onder het vlees’’. De regionale boeren behandelen de koeien heel goed, waardoor het vlees nog lekkerder wordt. Proef het zelf met uw Dinerbon! Voor vegetariërs is er een heerlijke pasta met wilde spinazie of een salade met geitenkaas. Tenslotte zijn ook uw kinderen welkom bij Bistro de Herikerberg.

Bent u wel te porren voor een culinaire verassingsavond? Bestel dan het twee-, drie- of viergangen menu en ontdek de heerlijkste smaken uit de regio. Ook als u bepaalde allergieën of dieetwensen heeft, kunt u komen genieten van zo’n uitgebreid diner. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen