Hotel Restaurant Tibbe

Adres
Almeloseweg 214, 7614 LC Maria-Parochie
Telefoon
0546 - 861520
Nationale Dinerbon Maria-Parochie Hotel Restaurant Tibbe

Met de Nationale Dinerbon kunt u in het kleine plaatsje Mariaparochie op sfeervolle wijze dineren bij Restaurant Tibbe. Tibbe is gelegen in Twente en fungeert naast restaurant ook als partycentrum en als cateringbedrijf. Met uw Nationale Dinerbon komt u natuurlijk binnenlopen voor een gezellig diner en dat verzorgen wij als geen ander. Bij Tibbe kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van allerlei verfijnde gerechten. Het statige en losstaande pand waar Tibbe in is gevestigd helpt zeker mee bij het creëren van sfeer. Tibbe doet dan ook een beetje aan als een warm en knus landhuis, zeker van binnen. Het restaurant is onlangs nog verbouwd en heeft zodoende een aardige facelift gekregen. Het terras en de feestzaal zijn er in ieder geval flink op vooruit gegaan, net als de menukaart. Die hebben we ook heroverwegen en in de toekomst zal deze ook met de seizoenen mee veranderen. Kom met de Nationale Dinerbon bij Tibbe genieten van warme gastvrijheid, heerlijke gerechten en attente en vriendelijke service.

In ons restaurant voelt iedereen zich al gauw thuis. Neem dus gerust plaats en vertrouw uw avond toe aan onze zorgvuldige en ervaren keukenbrigade. De keuken kent nauwelijks nog geheimen voor onze chefs en ook van seizoensgebonden producten hebben zij veel kaas gegeten. Periodiek kunt u bij Tibbe dus genieten van heerlijke gerechten met seizoensgebonden producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi stukje wild of van heerlijk verse asperges? Zeker de moeite waard met uw Nationale Dinerbon!

Kom gezellig langs bij Tibbe met uw Nationale Dinerbon, dan bezorgen wij u een avond die u niet snel zult vergeten. U zal ongetwijfeld willen “wierkôm’n”, zoals we dat in Twente zeggen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen