In de Tonne

Adres
Dorpsstraat 66, 7447 CT Hellendoorn
Telefoon
0548 - 654265
Nationale Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Nationale Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Nationale Dinerbon Hellendoorn In de Tonne
Nationale Dinerbon Hellendoorn In de Tonne

Op het randje van Twente ligt het stadje Hellendoorn. U kent het wel van het avonturenpark. Op steenworp afstand hiervan is een plek die zelfs gezelliger is dan het attractie park. Restaurant- en zalencentrum In De Tonne is de plek waar men nog steeds de gezelligheid hoog in het vaandel heeft en er voor elke gast een verse kop koffie staat te pruttelen. Dat de gast centraal staat is duidelijk. Zo kun je bijvoorbeeld met een Dinerbon betalen.

In de zomer kunt u heerlijk loungen in het zonnetje op het terras maar als het kouder wordt mag u natuurlijk gezellig naar binnen wandelen. U bent altijd welkom, of u nu alleen komt of met 250 man. Het zou fijn zijn als u het even laat weten wanneer u met meer dan 10 man komt zodat er voor iedereen een plekje geregeld kan worden. Onafhankelijk van uw entourage, de dinerbon wordt gewoon geaccepteerd.

Dit alles is mooi en aardig, maar er is iets dat In De Tonne echt bijzonder maakt. Dat is ‘De Proeverij’. Nu vraagt u zich vast af wat dit dan in godsnaam mag betekenen. Maar dat is simpel. Voor een schappelijk prijsje mag u tot 23 uur onbeperkt eten bestellen. Elke ronde mag u kiezen uit twee kleinere gerechten zodat u smaken tegenkomt die u anders nooit geprobeerd zou hebben. Het valt erg in de smaak bij de vaste gasten. Mocht u dit toch niet aanstaan dan kunt u gewoon van de kaart bestellen. De T-Bone wordt veel besteld.

Het team van In De Tonne staat te popelen om u te ontvangen. Vergeet niet te betalen met uw Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen