Den Herdenbergher

Adres
Oosteinde 32, 7772 CB Hardenberg
Telefoon
0523 - 261604
Nationale Dinerbon Hardenberg Den Herdenbergher

U bent met uw Dinercheque meer dan welkom in ons prachtige Grand Café Den Herdenbergher. Dit café ligt in het centrum van Hardenberg en biedt al meer dan dertig jaar een heerlijk hapje en drankje aan iedereen die daarvan houdt. U kunt met z’n tweeën heerlijk komen dineren en dansen; met uw gezin plaatsnemen in een knusse nis; met al uw vrienden genieten van een High Beer aan een van onze ruime groepstafels of bijkletsen onder het genot van een grote pot thee. Bij Den Herdenbergher willen we dat u zich welkom voelt.

 

U kunt van onze lunchkaart kiezen vanaf twaalf uur. Hierop staan broodjes, salades, soepen, warme gerechten en echte klassiekers. Van onze uitgebreide dinerkaart kunt u vanaf vier uur kiezen. Ga voor één van onze specialiteiten of een heerlijk gerecht van het plate-menu. De gerechten worden met veel liefde bereid door de beste koks. Wanneer u door een allergie of speciaal dieet iets anders wilt, zorgen de koks voor een heerlijk gerecht.

 

Onze wijn- en bierkaart biedt een ruime selectie van de allerbeste wijnen en bieren. Als u hier niet uit kunt kiezen, ga dan voor onze High Wine of High Beer. U kunt vier wijnen of vier bieren proeven geserveerd met heerlijke warme en koude hapjes. Voor de theeleut bieden wij zeer uitgebreide High Tea’s.

 

Wij willen u bij Den Herdenbergher met open armen ontvangen. Bezoek met uw Dinercheque het gezelligste café van Hardenberg. Een heerlijke lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel, bij Grand Café Den Herdenbergher is het gegarandeerd meer dan genieten!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen