Kampkuiper

Adres
Almeloseweg 113, 7615 NA Harbrinkhoek
Telefoon
0546 - 629962
Nationale Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Nationale Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Nationale Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Nationale Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper

Bij Restaurant Kampkuiper geniet u in een ongedwongen sfeer van heerlijke gerechten, altijd tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Ook kunt u hier met uw Dinercheque afrekenen. Restaurant Kampkuiper is mooi gelegen en is werkelijk een lust voor het oog. Het gebouw heeft de landelijke uitstraling van een Twentse Hoeve door de Saksische bouwstijl en de fraaie boogramen. In het restaurant is een mooie open keuken. Zo kunt u zien hoe de koks onder een handgemaakte koperen kap uw gerechten bereiden. Deze kap is gemaakt door een van de laatste koperslagers van Nederland. Verder beschikt het restaurant over een ruim terras, fraaie ontvangstruimtes en een royale feestzaal. Buiten is ook een heerlijke speeltuin waar u uw kinderen uren onbekommerd in kunt laten spelen. En wat is fijner dan rustig genieten in de zon met een lekker hapje en drankje terwijl uw kinderen van hun softijsjes snoepen.

De menukaart van kampkuiper is zeer uitgebreid en bevat iets naar ieder zijn smaak. Zo kunt u genieten van een simpele schnitzel met lekkere frietjes, maar ook culinaire toppers met dagverse vis of heerlijke wildgerechten. Wij werken graag samen met producenten die net als wij er plezier in hebben een kwalitatief hoogwaardig product op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een lekker speciaal biertje, een glas wijn van Gustaf Krug, entrecote van de Black Angus of Simmentaler koeien of ijs van een regionale ijsmaker. Door onze betrokkenheid bij de streek en de Twentse cultuur maken wij graag gebruik van seizoens- en streekgebonden producten.

Wilt u de geuren en smaken van het vroegere Twente zelfs eens ervaren? Kom dan met uw Dinercheque eens naar Restaurant Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen