Het Rheins

Adres
Reintszijweg 1b, 7468 SL Enter
Telefoon
0547 - 383531
Nationale Dinerbon Enter Het Rheins
Nationale Dinerbon Enter Het Rheins
Nationale Dinerbon Enter Het Rheins
Nationale Dinerbon Enter Het Rheins

U kunt nu met uw dinercheque een avond bourgondisch genieten van de Twense gastvrijheid en gezelligheid in het pittoreske plaatsje Enter. Gelegen tussen de groene velden ligt daar restaurant Het Rheins, waar u en uw dinercheque beide welkom zijn voor koffie, thee, wijn, lunch, diner en meer! Lekker in de zon op het riante terras of binnen in de sfeervolle restaurantzaal bij de haard, gedurende het gehele jaar is het bij restaurant Het Rheins goed toeven. Het Rheins is verkozen tot het meest kindvriendelijke restaurant van Enter en omgeving dus wanneer u met uw gehele familie een avondje uit wilt dan kunt u met een gerust hart aanschuiven in dit restaurant!

Door de gevarieerde menukaart van Het Rheins is er voor eenieder een gerecht naar zijn of haar smaak te verkrijgen. Kinderen kunnen iets kiezen van het speciale kindermenu of het pannenkoekenmenu waar een heleboel pannenkoeken met verschillende verse ingrediënten op staan. Op het dinermenu vindt u vele vis- vegetarische en vleesgerechten. Alle ingrediënten zijn vers, duurzaam én komen uit de streek, waardoor restaurant het Rheins niet alleen voor u de allerlekkerste gerechten op tafel zet maar ook bijdraagt aan het welzijn van mens, dier en natuur.

Zowel de keuken als de bediening van restaurant Het Rheins halen er voldoening uit u een geheel verzorgde avond te bezorgen waarbij het u aan niets ontbreekt. Ze hopen u dan ook snel welkom te mogen heten op het terras of in het restaurant met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen