Toscana

Adres
Pijpenstraat 20, 7511 GM Enschede
Telefoon
053 - 4303078
Nationale Dinerbon Enschede Toscana
Nationale Dinerbon Enschede Toscana
Nationale Dinerbon Enschede Toscana
Nationale Dinerbon Enschede Toscana

Brengt u met uw Dinercheque eens een bezoek aan Ristorante Toscana in Enschede. Dit prachtige Italiaanse restaurant is gelegen aan de pijpenstraat. Een goede locatie om uw dagje winkelen of sightseeing te beëindigen. Liefhebbers van Italiaans eten uit heel Enschede komen naar Toscana om te genieten van de eigentijdse gerechten die de traditionele Italiaanse keuken biedt op een unieke manier gepresenteerd. Komt u eens bij ons langs voor het diner en ontdek zelf wat Toscana zo bijzonder maakt.

Onze kaart is zeer uitgebreid en bevat koude en warme voorgerechten, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten, pasta’s, risotto’s en heerlijke dessert.  Ook voor een heerlijke pizza met krokante bodem moet u bij ons zijn. Families met kinderen kunnen bij Toscana ook hun hart ophalen; wij hebben speciale kindergerechten en kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek met tv en speelgoed. Ook hebben we leuke kleurplaten zodat ze rustig aan tafel kunnen blijven zitten.

Ons restaurant is zeven dagen per week geopend voor het diner. U kunt plaatsnemen in ons warm ingerichte restaurant of wanneer het weer dit toelaat op ons mooie terras. Onze bediening is vlot en vriendelijk en zal ervoor zorgen dat u een leuke avond beleeft. Ook vinden wij het belangrijk dat onze producten van de beste kwaliteit zijn, maar dat u niet teveel betaalt. Wij zoeken altijd naar die perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Zien wij u snel eens verschijnen bij Ristorante Toscana in Enschede? Wij kijken erg uit naar uw bezoek en kunnen u verzekeren dat u gelijk weer terug zal willen komen. Tot snel en neem uw Dinercheque met u mee. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen