Restaurant Moods

Adres
Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Enschede
Telefoon
+31 (0)534 283 005
Nationale Dinerbon Enschede Restaurant Moods

Echt Twents genieten doet u in restaurant Moods op het mooie resort Sandton Bad Boekelo. Dit midden in Twente gelegen restaurant biedt u uitstekend dineren op een prachtige locatie. U kunt hier uw Dinercheque dus heel goed besteden! Chef-kok Henry Hol en zijn team maken hier een prachtig menu voor uw klaar vol met zowel streekgerechten als internationale klassiekers. Het menu wisselt regelmatig, omdat we bij Moods gebruik maken van biologische seizoens- en streekproducten. Voor €29,50 kunt u hier bijvoorbeeld genieten van het driegangen ‘Chef’s menu’. Dit altijd zorgvuldig samengestelde menu wisselt zelfs elke dag. Daarnaast bieden wij u bij Moods een prachtige wijnkaart waarop mooie internationale wijnen tegen eerlijke prijzen staan. Het is bij ons altijd mogelijk te informeren over een wijn die past bij uw gerecht en persoonlijke smaak.

 

In de warme zomermaanden is het heerlijk toeven op ons prachtige terras. U heeft dan een fantastisch uitzicht op de mooie tuin en vijver. Wij serveren deze maanden geen á la carte diner, maar een uitgebreid dinerbuffet, inclusief dessertbuffet. Op alle dinsdagavonden kunt u bij ons genieten van een heerlijke barbecue. Vrijdagavond kunt u het authentieke Twente ervaren wanneer ons dinerbuffet wordt vergezeld door ‘live cooking’.

 

Voor een kop koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner kunt u bij Moods terecht. Ons rustige decor gecombineerd met de prachtige locatie zorgen voor een moment van echt Twents genieten. Gebruik uw Dinercheque om bij ons te betalen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.  prachtig terras met een fantastisch uitzicht op de tuin en de vijver die het resort omringen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen