Resort Bad Boekelo

Adres
Oude Delderenweg 203, 7548PM Enschede
Telefoon
053 4283005
Nationale Dinerbon Enschede Resort Bad Boekelo

Welkom bij Bad Resort Boekelo! Dit hotel is omgeven met prachtige oude boerderijen, kronkelige zandweggetjes en veel groen. Het is de ideale uitvalsbasis wanneer u behoefte heeft aan ontspanning in een pure en wonderschone omgeving. In dit hotel kunt u gewoon met uw Dinerbon of Dinercheque betalen wanneer u een hapje of drankje nuttigt. Het personeel bezorgt u graag een ontspannen en onvergetelijke ervaring!

Heeft u een nachtje doorgebracht in het hotel? Schuif dan lekker aan bij het uitgebreide continentale ontbijtbuffet. Ook voor de lunch en diner is het bij Bad Resort Boekelo uitstekend toeven. Op de menukaart van het in het hotel gelegen restaurant Moods prijken zowel streekgerechten als internationale gerechten. Er wordt gekookt met verse ingrediënten die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Daarnaast biedt de mooie wijnkaart voor ieder wat wils. In zomermaanden heeft u ook de mogelijkheid om op het fijne beschutte terras te zitten. Gebruikt u uw Dinercheque liever voor een koffie of thee? Dat kan! In de koffiecorner kunt bij open haard genieten van een ruim assortiment aan thee- en koffiesoorten. Het hotel beschikt tevens over een lounge met banken waar u terecht kunt voor heerlijke snacks en drankjes.

Met de auto is het resort goed te bereiken via de A35 en bij het hotel kunt u gratis parkeren. Maak een sportieve fietstocht door de landelijke omgeving of een ritje met de nabijgelegen stoomtrein en sluit af met een heerlijke maaltijd bij Bad Resort Boekelo. Een prachtige plek om uw Dinerbon te verzilveren! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen