De Twentse Es

Adres
Keppelerdijk 200, 7534 PA Enschede
Telefoon
053 - 4612200
Nationale Dinerbon Enschede De Twentse Es
Nationale Dinerbon Enschede De Twentse Es
Nationale Dinerbon Enschede De Twentse Es

Bij restaurant De Twentse Es kunt u zich even lekker laten verwennen op de avonden dat u geen zin heeft om te koken. Het restaurant hoort bij de camping De Twentse Es, die tussen het prachtige Twentse landschap en Enschede inligt. U kunt hier dus heerlijk eten na een dagje fietsen of wandelen of juist na een dagje in het centrum van Enschede. Binnen kunnen in ons restaurant 60 mensen zitten en buiten hebben wij nog een mooi ruim terras. Het mooiste? Wij accepteren uw Dinercheque graag.

De kaart biedt verschillende vlees-, vis en vegetarische gerechten. Wij serveren koude en warme voorgerechten en onze dessertkaart is om uw vingers bij af te likken. U bent welkom voor een eenvoudige maaltijd of juist voor een uitgebreid driegangendiner. Wij veranderen onze menukaart vaak, maar vinden het geen probleem om uw favoriet van een vorige kaart te bereiden. Favoriet bij ons zijn onze steaks. Dit komt door de superkwaliteit van het vlees dat wij elke dag vers laten bezorgen door de ambachtelijke slager De Hoeve uit St. Isodorushoeve. Deze slager houdt zijn eigen vee, waardoor ze precies goed worden afgemest. Ook onze groenten en fruit bestellen wij dagelijks vers.

In de zomer kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk barbecuemenu. Dit houdt in dat u voor slechts €12,- een bord krijgt met drie soorten vlees, brood met sausjes, salade en groentes. Wij serveren dit menu van 17.00 tot 20.00.

Hopelijk mogen wij u snel met uw Dinercheque verwelkomen. Ons team staat te popelen om u een onvergetelijk lekkere en gezellige avond te bezorgen. Tot snel! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen