t Holt

Adres
Hengevelderweg 1a, 7478 PE Diepenheim
Telefoon
0547 - 35 18 44
Nationale Dinerbon Diepenheim t Holt
Nationale Dinerbon Diepenheim t Holt
Nationale Dinerbon Diepenheim t Holt

Een dagje door de natuur fietsen kan een mens hongerig maken. Om deze honger te stillen hoeft u gelukkig niet ver te fietsen. Dat kan gewoon bij 't Holt, het restaurant van het gelijknamige hotel in Diepenheim. Hier kunt u altijd plaatsnemen voor zowel de knagende honger als de lekkere trek. Welke van de twee u ook ervaart, neem lekker plaats. Ook als u met een dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen natuurlijk.

Bestel bij 't Holt bijvoorbeeld de English Pie. Weet wel dat dit geen zoet taartje is maar heerlijk stoofvlees in een bladerdeeg pakketje. Echt engels genieten in Diepenheim dus. Maar u mag er natuurlijk ook voor kiezen om een lekker stukje vis te bestellen. Deze wordt bereid zonder gebruik te maken van rare fratsen. Niets meer of minder dan een echt lekker stukje vis. Wat toch echt een traktatie is.

Door de combinatie van het enthousiaste personeel en de hoge kwaliteit van het eten weten ze bij 't Holt voor iedereen een onvergetelijke ervaring te maken van een bezoekje. Het is vooral goed toeven tijdens de zwoele zomermaanden als u plaats kunt nemen op het zonovergoten terras van het restaurant. Vaak wordt daarom ook maar besloten om niet verder te gaan met de fietstocht en lekker te blijven zitten op het terras. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Sterker nog, u wordt zelfs uitgenodigd om te blijven logeren. Dat kan namelijk geriefelijk in één van de luxe hotelkamers.

Kom dus snel langs om uw Dinerbon van Diner Cadeau te gebruiken. U bent van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen