Queen of India

Telefoon
0570 - 610697
Nationale Dinerbon Deventer Queen of India
Nationale Dinerbon Deventer Queen of India
Nationale Dinerbon Deventer Queen of India
Nationale Dinerbon Deventer Queen of India

Kom met uw Dinercheque langs bij Havana Bay. Dit unieke restaurant is het eerste en enige Cubaanse restaurant in het mooie Deventer. Havana Bay ademt Cuba. Niet alleen de gerechten zijn typisch Cubaans, maar ook de warme ambiance; in de bijzondere muurschilderingen vindt u salsa, het Capitool, Hemmingway en natuurlijk Che Guevara.

In oktober 2006 kende Havana Bay een vliegende start. Het restaurant werd verbouwd en toen het klaar was om geopend te worden kwam de grote leider zelf naar Deventer. ‘Fidel’ knipte omringd door zijn persoonlijke bodyguards het rode lint door. Inmiddels is Havana Bay in Deventer een gevestigde naam.

 

Onze menukaart is niet uitgebreid, maar wordt met regelmaat veranderd. De vaste specialiteiten zijn onze gebakken kippenlevertjes op Cubaanse wijze, de schotel van gestoofd runvlees met vijgen en onze tiramisú de plátano. Alle producten die wij gebruiken in onze gerechten zijn van hoge kwaliteit en alle gerechten smaken héérlijk.

Toch is eten bij Havana Bay helemaal niet duur. Vanaf €18,95 heeft u een hoofdgerecht, alle soepen kosten €4,95 net als onze nagerechten en voorgerechten kunt u vanaf €6,95 bestellen.

 

Bij Havana bay gaan we voor de volledige Cubaanse ervaring. Zo zijn wij er trots op dat wij als een van de weinige horecagelegenheden in Nederland Cubaans bier kunnen schenken. Op onze cocktailkaart vindt u een uitgebreide selecte heerlijke cocktails en mocht u zin hebben in een sigaartje, laat het dan onze medewerkers weten!

 

Bij Havana Bay geniet u van een stukje ‘Havana in de Hanzestad’. Kom snel bij ons langs en neem vooral uw Dinercheque met uw mee. Dineren wordt zo alleen nog maar leuker. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen