Eten bij Pa & Ma

Adres
Spanjaardsdijk 68b, 7433 PX Deventer
Telefoon
0570-622228
Nationale Dinerbon Deventer Eten bij Pa & Ma
Nationale Dinerbon Deventer Eten bij Pa & Ma

Wanneer een restaurant is ontstaan vanuit passie voor koken en het verzorgen van gasten, dan merk je dat meteen, en wel in goede zin. Zo ook bij restaurant Pa & Ma in Deventer, waar Ferdi en Jordan enkele jaren geleden zijn begonnen aan hun droom: een eigen restaurant waarbij de gasten kunnen genieten van het eten dat hun ouders vroeger voor hen maakten. Gastvrijheid, ontspannen en huiselijke sfeer staat in dit restaurant centraal, daar zorgt de vriendelijke bediening iedere avond weer voor! En beter nog: u kunt hier vanaf nu met uw dinercheque terecht!

Op het menu bij restaurant Eten bij Pa & Ma staan verschillende heerlijke vleesgerechten bereid van in het restaurant zelf gerijpt dry-aged rund. Door rundvlees in een gekoelde vitrine rustig te laten drogen wordt de smaak een stuk intenser dan wanneer het vlees direct wordt bereid. Dit extra smaakvolle vlees vindt u onder andere terug in de middenrif steak. Dit vlees bevindt zich aan de binnenkant van de borstholte en is grof van draad. Het is in Frankrijk een stuk bekender dan in Nederland maar de Fransen waarderen dit stuk vlees vaak zelfs beter dan een tournedos! Als u een vleesliefhebber bent moet u dit dan ook zeker geprobeerd hebben

Bent u wel toe aan een avond huiselijk genieten met uw dinercheque? Dan bent u bij Eten bij Pa & Ma echt aan het juiste adres. Ferdi, Jordan en de rest van het team heten u van harte welkom in het restaurant. Vergeet u niet uw dinercheque mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen