Restaurant Harwig

Adres
Ommerweg 1, 7683 AV Den Ham
Telefoon
0546 - 671228
Nationale Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Nationale Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Nationale Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig
Nationale Dinerbon Den Ham Restaurant Harwig

Restaurant Harwig is te vinden aan de Ommerweg in Den Ham. Zoekt u nog een leuke plek om te eten tijdens uw weekendje weg in Twente? Zoek dan niet verder! U bent met uw Dinercheque van harte welkom bij Restaurant Harwig. Al sinds 1836 is dit een populaire eetgelegenheid onder zowel buurtbewoners als bezoekers. Het is geschikt voor zowel een diner voor twee als een grote groep. Restaurant Harwig is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 21:00

Restaurant Harwig heeft een uniek concept, waarbij de gerechten niet op een menukaart staan maar op een ‘menu-muur’. Ze doen dat zodat alle voor-, hoofd, en bijgerechten makkelijk aan te passen zijn aan de inspiratie van de chef en de seizoenen. Kies een lekker gerecht uit van de muur en betaal daarna met uw Dinercheque! De voorgerechten worden bereid in de keuken, maar de hoofdgerechten worden a la minute klaargemaakt op de grill in de open keuken. Zodra u het restaurant binnen stapt, komen de heerlijke geuren u meteen al tegemoet! Restaurant Harwig staat vooral bekend om haar heerlijke malse biefstukken. De vleesliefhebber is hier met de Dinercheque aan het juiste adres! Uiteraard beschikt het restaurant ook over een uitgebreide wijnkaart, met bijzondere wijnen die perfect bij uw diner passen.

Van oudsher is Restaurant Harwig een lokale ontmoetingsplaats en die ouderwetse gezelligheid is al die jaren bewaard gebleven. Daarbij streven ze er ook naar om haar gasten een kwalitatief hoogstaande maaltijd aan te bieden voor een eerlijke prijs. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen